André Kostolany Tőzsdepszichológia Könyv

André Kostolany Tőzsdepszichológia Könyv. Megmutatjuk, hogy hol és mennyiért kaphatod meg a keresett könyvet. Kövess bennünket az online fizetést a barion payment zrt.

Befektetesi Filozofia Kockazatkedveloknek Faluvegi Balazs
Befektetesi Filozofia Kockazatkedveloknek Faluvegi Balazs from www.scribd.com

Kemény kötés (papír védőborítóval) , 203 oldal minőség: 5 900 ft (könyverdő antikvárium) André kostolany egész életét a tőzsdének, ennek a titokzatos és szeszélyes világnak szentelte, ahol a gazdasági tények fantáziadús történetekkel, gyakran célzatosan.

Firka, Folt És Szakadás Nincs A Könyvben.

6 000 ft az aukció vége: Karton (papír védőborítóval) , 208 oldal minőség: Jó állapotú antikvár könyv leírás:

Kemény Kötés (Papír Védőborítóval) , 203 Oldal Minőség:

Webáruházunkon antik könyvek árusításával foglalkozunk! Találja meg webáruházunkon régen keresett antik könyvét! Megmutatjuk, hogy hol és mennyiért kaphatod meg a keresett könyvet.

Jó Állapotú Antikvár Könyv Leírás:

7 000 ft az aukció vége:. A könyv a sikeres tőzsdések és tőkebefektetők kötelező irodalma, mert amellett, hogy tőzsdei titkokat szellőztet önálló,. Kövess bennünket az online fizetést a barion payment zrt.

André Kostolany Egész Életét A Tőzsdének, Ennek A Titokzatos És Szeszélyes Világnak Szentelte, Ahol A Gazdasági Tények.

Használt, de nagyon jó állapotú könyv. André kostolany egész életét a tőzsdének, ennek a titokzatos és szeszélyes világnak szentelte, ahol a gazdasági tények fantáziadús történetekkel, gyakran célzatosan. A borítón apró benyomódás látszik.

5 900 Ft (Könyverdő Antikvárium)

Leave a Reply